Content is essentieel voor online relaties. Wat je doelstelling ook is, goede content zorgt ervoor dat je organisatie herkenbaar is, gevonden wordt en je klanten inspireert. Ik help je op weg met goede webteksten, advisering over usability en kennis over SEO en copywriting.

 • Advies gebruikservaring en gebruiksgemak (usability)
  Bezoekers moeten makkelijk de weg kunnen vinden op je site. Oogt je site te ingewikkeld, dan zullen ze niet de informatie kunnen vinden die ze zoeken en klikken ze je site weg. Ik geef je advies over de structuur van je website. Als je bezoeker makkelijker kan navigeren, zorgt dat voor een betere gebruikservaring en een fijn gevoel over je site. Een goede structuur zorgt er ook voor dat zoekmachines je site beter kunnen doorzoeken en informatie kunnen vinden die ze nodig hebben.

 • Webredactie en online eindredactie
  Door goede en foutloze teksten op je site verhoog je de aandacht en conversie. Conversie betekent dat je bezoeker iets op je website doet dat jij graag wilt. Zoals inschrijven voor een nieuwsbrief, een product of dienst kopen, een blog lezen of contact opnemen. Door spel- of stijlfouten op je site of zinnen die niet fijn lezen, krijgt je site een onprofessionele indruk en jij als expert minder vertrouwen. Ik redigeer en schrijf goede, foutloze webteksten die de doelgroep aanspreken. En zorg voor een nog betere conversie door het schrijven van pakkende kopteksten en duidelijke hyperlinks.

 • Copywriting en SEO teksten
  Ik schrijf goed verkopende teksten voor websites, webshops en e-mailnieuwsbrieven. Het doel van deze teksten is het verleiden van de bezoekers en zorgen dat het product gevonden wordt. Samen met jou kijk ik waar jouw dienst of bedrijf onderscheidend in is. Dat je een duidelijk en helder aanbod voor je klanten hebt. Dat is dè belangrijkste manier op op te vallen tussen die al die miljoenen andere websites.

 • Contentmanagement
  Het samenstellen en publiceren van content doe je met een contentmanagementsysteem (CMS). Ik heb met veel verschillende systemen gewerkt, zoals Sitecore, Tridion, TYPO3, WordPress, Joomla, Green Valley, First Spirit en Frontpage. Door goede kennis van deze systemen zorg ik ervoor dat de content beter vindbaar is en zo goed mogelijk wordt gepresenteerd. Ook test ik hoe je site mobiel presteert. Is je aanbod mobiel ook duidelijk en helder?