Goede content zorgt voor online relaties die stromen. Ik luister, begeleid, los op en verbind mensen met woorden en beelden. Hoe groot of klein een site of opdracht ook is, voor mij geldt: content begint te stromen door het stellen van de juiste vragen.

Content laten stromen

Voor veel organisaties is het lastig goede content te maken. Wat zet je op je website of op Facebook? En hoe zorg je ervoor dat je gevonden wordt? Wat spreekt klanten aan en hoe vind je die klanten eigenlijk? Welke problemen los jij voor hen op? Goede content begint met een heldere en duidelijke visie op wat je je klanten te bieden hebt. Als web- en eindredacteur stel ik vragen. Soms nogal lastige vragen, maar altijd met het doel je content duidelijker en relevanter te maken. Ik verwoord jouw visie op je product of dienst in een inspirerend en onderscheidend profiel.

Duurzame samenwerking

Als webredacteur en online tekstschrijver werk je nooit alleen. Inspiratie, advies en inzichten komen van mijn klanten en de mensen met wie ik samenwerk. Zoals van mijn samenwerkingspartner Annemiek Stoel van Buro Blûn webdesign. We vonden elkaar bij een Open Coffee bijeenkomst. Voor ons beiden is een duurzame relatie met onze klanten belangrijk. Samen verzorgen wij complete websites, waarbij de aandacht voor de klant voorop staat.

Rotsblokken en rivieren

In mijn leven en werk neem ik een voorbeeld aan rivieren. Ik zie wel wat er komen gaat en probeer rustig te bekijken wat er nodig is. Soms gaat het helemaal niet goed, dan stuit ik op een rotsblok. Een mogelijke opdrachtgever die voor een ander kiest. Een foutje in een tekst die ik over het hoofd heb gezien. Rotsblokken horen erbij. De perfectie van de natuur is dat die is zoals die is, met alle mooie en lelijke dingen. Altijd zal het water op de een of andere manier weer verder stromen. Ik neem samen met jou kleine stapjes om vooruit te komen. En ondertussen geniet ik van mijn woonplek aan de uiterwaarden van de Rijn. Wat een inspiratiebron is die rivier!