Tekstschrijven | Schrijfcoaching | Webredactie

jinke olde scheper

Contact

Content Stroomt
Jinke olde Scheper
Adres
Benedendorpsweg 137
6862 WG Oosterbeek
Telefoon
06 15 45 70 28

Stel je zoekt informatie over – ik noem maar iets :) – gameverslaving bij pubers. Je typt gameverslaving pubers in op Google en scant door de pagina's om iets te vinden waar je wat aan hebt. Waar let je dan op als je gaat lezen? Op het zoekwoord gameverslaving of op woorden als eenzaamheid, school, vermoeidheid, vrienden of onzekerheid?

Zoekwoorden zijn belangrijk voor (SEO)-teksten. Maar om een aansprekende tekst te schrijven heb je woorden nodig die je tekst echte betekenis geeft. En dat zijn niet per se de woorden die een gebruiker intypt als zij informatie over gameverslaving zoekt.

Mensen hebben een wolk van woorden in hun hoofd die ze – bewust of onbewust – verbinden met een bepaald onderwerp. Geef je lezer inhoudelijk houvast door gebruik te maken van die woordwolken. Leg verbanden (associeer) met woorden die je dagelijks gebruikt in relatie tot het onderwerp. Want dat zijn de woorden die het meest rondzweven in onze woordwolken.

Ook content laten stromen?

Een afspraak voor een kop koffie is zo gemaakt!

Neem contact op

Jinke kan vanuit haar jarenlange ervaring in grote bedrijven meedenken over teksten en adviseren met handige tips voor je website.

-Helena

Dankzij Jinke hebben we nu een mooie en gebruiksvriendelijke website. Haar feedback zorgde er zelfs voor dat we gingen nadenken over onze marketing strategieën.

-Jim

Jinke's inzet zorgt ervoor dat het gevoel van "help ik moet een website maken!" verandert in zin om jezelf en je product te laten zien.

-Danielle